BESPLATNI HOROSKOPI I ASTROLOŠKE INFORMACIJE

Na ovoj stranici imate više mogućnosti korišćenja besplatnih servisa. Na lak način sami možete da izračunate svoj podznak ili podznak za neku drugu osobu, takođe možete sami da uradite kompletno svoj Natalni (životni) horoskop ili za neku drugu osobu (čiji podaci rođenja su Vam poznati), sa kompletnim crtežom natalne karte, pozicijom planeta i osnovnim objašnjenjima. Imate mogućnost astrološkog prikaza i uvida u kompatibilnost (slaganja) u odnosu sa nekom osobom. Od sada možete redovno da pratite trenutnu poziciju planeta i Mesečeve mene za svaki dan. I za Vašu širu astrološku informisanost postoji mogućnost uvida u horoskope mnogih poznatih ličnosti, kao i datume njihovog rođenja za svaki dan u godini.

 

IZRAČUNAVANJE ASCENDENTA – PODZNAKA

Mogućnost da sami i lako izračunate svoj Ascendent – Podznak, kao i da saznate njegovo osnovno značenje. Potrebno je samo da u naznačena polja unesete sve podatke rođenja, za sebe ili za neku drugu osobu.

 

IZRADA KOMPLETNOG NATALNOG (ŽIVOTNOG) HOROSKOPA SA OSNOVNIM TUMAČENJEM

Imate mogućnost da sami uradite i svoj kompletni Natalni (životni) horoskop, dobićete kompletan prikaz Natalne karte (crtež), poziciju planeta u trenutku Vašeg rođenja, uz njihovo osnovno značenje i tumačenje. Potrebno je samo da u naznačena polja unesete podatke rođenja, za sebe ili za neku drugu osobu.

 

KOMPATIBILNOST – UPOREDNI ODNOSI

Možete da dobijete precizan astrološki uvid u komatibilnost (stepen slaganja između dve osobe) sa nekom drugom osobom, kao i da saznate osnovna značenja. Potrebno je samo da u naznačena polja unesete podatke rođenja, za sebe i za neku drugu osobu, to isto možete da uradite i za neke druge dve osobe.

 

POZICIJA PLANETA I MESEČEVE MENE

Redovno možete da pratite svakodnevno kretanje i poziciju svih planeta i tačan položaj Mesečevih Mena. Potrebno je samo da u naznačena polja unesete datum.

 

HOROSKOPI POZNATIH LIČNOSTI

Za Vašu širu astrološku informisanost imate mogućnost uvida u horoskope mnogih poznatih ličnosti. Potrebno je samo da u naznačena polja unesete podatke o imenu i prezimenu određene osobe.

 

ROĐENDANI POZNATIH LIČNOSTI - KO JE ROĐEN NA DANAŠNJI DAN

Za Vašu širu astrološku informisanost imate mogućnost uvida u rođendane mnogih poznatih ličnosti. Detaljan prikaz rođendana poznatih ličnosti za svaki dan u godini ili ko je rođen na današnji dan.


Vaš HOROSKOP
na +381.19922

O astrologiji
O Ani Rakić
Magazin
Aktuelna tema
Pričaonica
Testovi
Ljubavni astroprofil
Ljubavna slagalica
Tabela podznaka
Tarot
Numerologija
Mesečeve mene
Bioritam
Kolačići sudbine
Aladinova lampa
Vaši srećni dani
Prijatelji / Linkovi
Marketing
Poručite izradu Vašeg
ličnog horoskopa --
Natalnog, Solarnog,
Uporednog...
Balkan Media Club

Fitnes magazin
Besplatni horoskopi i informacije
Izračunavanje Ascendenta
Kompetni Natalni horoskop
Uporedni odnosi
Pozicija planeta i Meseca
Horoskopi poznatih ličnosti
Rođendani poznatih ličnosti
Anu Rakić možete kontaktirati telefonom +381 63 88 03 160 ili putem maila: astrolog@astrolook.com