MESECEVE MENE za 2014. GODINU


Interesovanja o tacnom polozaju i kretanju Meseca i/ili o Mesecevim Menama se svrstavaju u vise kategorija, od potrebe za nekim vidom sire profesionalne informisanosti do tacne primene, kao i od brojnih korisnih informacija koje zadovoljavaju razlicite individualne zelje ili potrebe kroz resavanjem nekih licnih ciljeva (pitanja u vezi sa psiho-fizickom ravnotezom, zdravstveni potencijali i moguce lekarske intervencije, sprovodjenje razlicitih rezima dijeta, uvid u plodne dane i planiranje trudnoce i sl.).

Buduci da redovno izrazavate svoje veliko interesovanje za informacijama o tacnom kretanju i prikazu Mesecevih faza, po mesecima i za period tokom cele godine. Uz vec postojecu mogucnost koju imate da svakodnevno redovno pratite dnevni polozaj i fazu Meseca (Meseceve mene, link: http://www.astrolook.com/mene/mmenejs.shtml ), sada imate i mogucnost da se informisete o svim Fazama Meseca tokom svih dvanaest meseci u 2014. godini.


FAZE MESECA u 2014. godiniU tabeli je predstavljen tacan polozaj Mesecevih Mena za svaki mesec tokom 2014. godine, po EST (Estern Standar Time).

Meseceve Mene za Srbiju, za 2014. godinu

Za UT ili GMT vremenu (svetsko ili grinicko vreme) potrebno je dodati (+) 5h, a da biste dobili precizno vreme Meseceve Mene za CET (centralno evropsko vreme) i za Srbiju, potrebno je da se napravi korekcija vremena tako sto cete dodati (+) 6h na vreme koje je prikazano u tabeli.

Npr. U tabeli je prikazan Novi Mesec 01. januara 2014. u 06:14AM (u tabeli je prikazano EST vreme). Korekcija vremena za GMT (grinicko vreme), je 11:14 (dodajemo + 05:00),
a za Srbiju dodajemo 06:00 (05h + 01h) i Novi Mesec za Srbiju je 01. januara 2014. u 12:14.
Pun Mesec za Srbiju je 16. januara 2014. u 05:53h (15.01.2014. u 11:52 + 06:00) .vrhZa svaku Vašu dilemu i pitanje ili ukoliko Vam nešto nije dovoljno jasno OBAVEZNO nam se obratite na e-mail adresu:

astrolog@astrolook.com


NEKA VAŠ IZBOR BUDE NAŠE
ZAJEDNIČKO ZADOVOLJSTVO!

SREĆNO!

Vaš HOROSKOP
na +381.19922

O astrologiji
O Ani Rakić
Magazin
Aktuelna tema
Pričaonica
Testovi
Ljubavni astroprofil
Ljubavna slagalica
Tabela podznaka
Tarot
Numerologija
Mesečeve mene
Bioritam
Kolačići sudbine
Aladinova lampa
Vaši srećni dani
Prijatelji / Linkovi
Marketing
Poručite izradu Vašeg
ličnog horoskopa --
Natalnog, Solarnog,
Uporednog...
Balkan Media Club

Fitnes magazin
Besplatni horoskopi i informacije
Izračunavanje Ascendenta
Kompetni Natalni horoskop
Uporedni odnosi
Pozicija planeta i Meseca
Horoskopi poznatih ličnosti
Rođendani poznatih ličnosti
Anu Rakić možete kontaktirati telefonom +381 63 88 03 160 ili putem maila: astrolog@astrolook.com